Fasiliteter og bekvemmeligheter

Fasiliteter og bekvemmeligheter 682x351 - Fasiliteter og bekvemmeligheter

Bed and breakfast betyr ikke at du overnatter i et nedslitt motell. De fleste overnattingsstedene har mange bekvemmeligheter. Ulike overnattingssteder har ulike tilbud til deg, så her kan det være lurt å sjekke.

Alle bed and breakfast tilbyr det samme grunnleggende, altså overnatting og frokost, slik navnet sier. Men det er vanlig at de viser til noe ekstra. Sjekk hjemmesidene til overnattingsstedene for å finne ut hva hvert enkelt sted kan friste med.

Hva er vanlige bekvemmeligheter?

Hva er vanlige bekvemmeligheter - Fasiliteter og bekvemmeligheter

Bekvemmeligheter er et ord som omfatter det meste. Noen overnattingssteder kan tilby klimaanlegg på rommet. Gratis parkering og gratis wi-fi er også vanlig. Men på steder med dårlig internettdekning kan nok det siste være litt mer kronglete.

Hos de litt større aktørene kan du få tilbud om utleie, guide, utflukter og så videre. Eget bad og tv på rommet er relativt vanlig, men noen små overnattingssteder kan kanskje ikke tilby bad i alle rom. Dette gjelder spesielt dersom du leier rom i et privat hjem eller et familieeid overnattingssted.

Rom i ulike prisklasser

Rom i ulike prisklasser - Fasiliteter og bekvemmeligheter

På de litt større overnattingsstedene er det vanlig at du kan bestille rom i ulike størrelser, alt etter om du reiser alene, som et par eller med familien. De største stedene kan til og med ha suiter. Det er viktig å understreke at uttrykket bed and breakfast dekker alt fra store hoteller til private overnattingssteder, derfor er hvert eneste sted unikt.

Aktiviteter og opplevelser

Aktiviteter og opplevelser - Fasiliteter og bekvemmeligheter

Hva du kan drive med og oppleve i nærheten, avhenger selvsagt av hvor ditt bed and breakfast ligger. Det finnes overnattingsmuligheter fra ytterst i havgapet til høyt på fjellet, derfor kan du enkelt velge overnatting etter hva du har lyst til å oppleve.

Vil du oppleve kunst og kultur, velger du kanskje å bo i en større by. Er du ute etter naturopplevelser, bør du kanskje velge et lite overnattingssted i nærheten av naturen.