Ikke gå glipp av moroa på ferieturen

Ikke ga glipp av moroa pa ferieturen 682x351 - Ikke gå glipp av moroa på ferieturen

Ferie skal bety fri fra jobb, stress og mas. Men noen ganger kan ferie også bety at du går glipp av morsomme ting du pleier å gjøre. Du kan kanskje ikke delta på trening eller arrangementer, og du må kanskje til og med legge igjen hobbyen din hjemme. Er det egentlig en skikkelig ferie hvis du ikke kan drive med de tingene du liker?

Noen hobbyer kan bli med

Noen hobbyer kan bli med - Ikke gå glipp av moroa på ferieturen

Heldigvis er det noen hobbyer som fint kan bli med på ferie. Hvis du liker å lese, kan du ta med bøker eller lese e-bøker på mobilen. Alle som liker å strikke kan ta med strikketøy, og hvis du elsker puslespill, kan du finne gratis puslespill online.

Hvis online spill er favoritthobbyen din, er du skikkelig heldig, for dette er en hobby som virkelig kan bli med overalt. Elsker du sport, er tipping på nettet tilgjengelig fra hotellrommet ditt, slik at du fortsatt kan satse på favorittlaget selv om du er på ferie.

De fleste bettingsider har dessuten resultater og livestrømming av sport, slik at du får med deg alt som skjer.

Inngå kompromisser

Målet med en ferie må være at alle får gjøre noe de liker. Jo flere som reiser sammen, desto vanskeligere blir det å gjøre alle tilfredse. Da gjelder det å inngå kompromisser. La alle få bestemme over en dag, og velge en aktivitet alle skal bli med på. På en måten blir alle fornøyde, selv om ikke alle dager blir akkurat slik du selv vil.

Men det er også en stor glede i å gjøre andre glade, så prøv å gjøre dagen fin for den som har valgt dagens aktivitet. Husk at en annen dag er det du som får bestemme hva dere skal gjøre.