Internett på hotellrommet

Internett pa hotellrommet 682x351 - Internett på hotellrommet

I Norge tar de fleste det som en selvfølge at det skal være internettdekning på hotellet. Det er ikke alltid det er slik, for noen steder i landet sliter fortsatt med dårlig dekning. Skal du overnatte på et sted uten dekning, er det lurt å gjøre viktige ting før du drar til hotellet.

Bredbånd er heller ingen selvfølge på de minste stedene i landet, men sjekk gjerne med hotellet på forhånd. Sjekk også om wi-fi er inkludert i prisen eller om det koster ekstra. Noen steder tilbyr bare wi-fi i fellesarealene, ikke på hvert enkelt rom.

Det er altså en del ting du bør spørre hotellet om før du booker rom. Alternativt kan du sjekke alt dette på hotellets nettside. Da slipper du å gå glipp av nyheter, kontakt med venner og muligheten til å jobbe eller strømme ting på nettet.

På en regnværsdag vil du kanskje til og med spille nettspill på hotellrommet, og da er god dekning viktig. Ekstra viktig er det dersom du spiller pengespill, som casinospill og oddsspill. Da bør du dessuten velge spill fra en etablert gamblingoperatør, slik at du kan være trygg på at spillene er rettferdige.

Ikke krev det umulige

Ikke krev det umulige - Internett på hotellrommet

Husk at dersom hotellet har dårlig dekning, eller mangler bredbånd, så er det som regel ikke hotellets feil. Det er kommunene og teleselskapene som har skylden, derfor bør du ikke klage til hotellets ansatte.

Spør dem heller om de vet om et sted der det er dekning, for det er ikke sikkert hele området er uten dekning. Dessuten er det din oppgave å sjekke om hotellet har dekning før du bestiller rom. Dersom du ikke har sjekket på forhånd, blir det litt dumt å klage etterpå.