Om oss

Om oss - Om oss

Selv om mange liker å overnatte i telt eller dra på hytta, er det veldig fint å overnatte på hotell eller et bed & breakfast. For det første kan overnatting i telt bli en våt og kald fornøyelse her i Norge, og for det andre kan teltturen bli mer mas enn moro. Da er det bedre å sove innendørs, i en god seng, og la noen andre lage frokosten.

På nettsiden vår vil vi gjerne gi deg mer informasjon om overnattingssteder rundt om i Norge. Vi skriver hovedsakelig om bed and breakfasts, fasiliteter og bekvemmeligheter, tips og hotellanmeldelser. Men du kan også lese om cateringtjenester og andre tips som gjør ferien eller festen finere.

Oppdag Norge

Bed and breakfasts er en fin måte å oppdage Norge. Du kan kjøre rundt i landet og overnatte på små, lokale overnattingssteder, der de ofte serverer lokalmat. Dette blir mer personlig enn teltferie, spesielt dersom du overnatter på familiedrevne steder.

Hvis du reiser i høysesongen, eller skal besøke populære turiststeder, bør du bestille rom i god tid. Men utenom høysesongen er det ofte mulig å få rom der og da. Det betyr at du kan være spontan, og legge om reiseruten underveis, rett og slett fordi det er spennende å oppdage nye steder.

Eventovernatting

Eventovernatting - Om oss

Hoteller er mest vanlig til events og eventovernatting, for eksempel i forbindelse med bryllup eller familiefester. Men bed and breakfasts kan faktisk være et like godt tilbud, spesielt dersom du kombinerer det med catering.

Da kan du leie rom og spisesal selv om de ikke serverer varmmat der, og be cateringselskapet stå for matlaging og eventuell servering. Les våre artikler for gode tips og råd.