Online bestilling av bed and breakfast

Online bestilling av bed and breakfast - Online bestilling av bed and breakfast

De aller fleste bed and breakfast har i dag egne nettsider. Der står det kontaktinformasjon til hotellet. Svært mange tilbyr også booking online. De minste stedene har kanskje ikke denne løsningen, men da finner du som regel et telefonnummer eller en e-postadresse som du kan bruke til å bestille rom.

Sammenlign og spar

Dersom du bestiller overnatting på nettet, kan det være lurt å sammenligne flere bookingsider. Det hender nemlig at det samme hotellrommet tilbys til ulike pris på ulike nettsider. Her gjelder det altså å være smart, spesielt dersom du skal bestille i høysesongen.

Ofte er det mye billigere å bestille rom utenfor sesongen. Hvis du vet med sikkerhet at du skal besøke et sted i sommerferien, kan du noen ganger bestille rommet flere måneder i forveien, og da er det penger på spare.

Enkel booking

Enkel booking - Online bestilling av bed and breakfast

Online booking er som regel veldig enkelt og raskt. På bookingsidene kan du søke etter stedet du skal til, skrive inn ønsket tidsrom du vil bo der, samt krysse av for ulike kriterier. Du kan til og med sortere rommene etter pris og hotellklasse. Deretter klikker du deg videre til det hotellet som frister, og sjekker om de har tilgjengelige rom.

Velg det rommet du liker best, og gjennomfør bestillingen. Du får bestillingsbekreftelse på e-post eller mobil. Vis gjerne fram denne når du kommer til hotellet, selv om hotellene vanligvis er flinke til å holde orden på hvem som har bestilt rom til hvilken dag.

Online booking sparer deg for mye tid. Du kan se på bilder av rommene før du bestiller, og du trenger ikke å tenke på åpningstider når du legger inn en bestilling. På nettet kan du dessuten lese kundevurderinger av hotellet før du bestemmer deg for hvor du skal bestille rom.